• .. .. .. .. .. ..
 • Reserva Hora Online

  Atenció a turistes

  Atenció a turistes

  Oferim un tracte especialitzat a turistes o a persones que es troben de viatge. Comptem amb un ampli equip humà que inclou metges domiciliaris i d’atenció primària, administratius, traductors i infermers. Tots ells, personal multilingüe i especialitzat que fan del procés d’emmalaltir en vacances un trajecte menys complicat.

  Comptem amb l’experiència de Clínics Medical Centres Costa Brava, SL, que s’ha integrat a Causse Clinic i és referència en l’atenció mèdica d’urgències i assistència primària que realitzem en la nostra xarxa de centres especialitzats en l’atenció a turistes desplaçats a les nostres aèries d’influència de Girona (Costa Brava) i Barcelona (Costa Maresme i Barcelona capital)

  Especialistes en aquesta atenció des de fa més de vint anys a la zona, és el servei mèdic de referència per a nombrosos hotels, cadenes hoteleres i innumerables companyies d’assegurances d’assistència en viatge i assegurances d’assistència internacionals.

  En l’actualitat el nostre reconoixement i prestigi en el sector els fa atendre més de 5.000 pacients cada temporada, de diverses nacionalitats i per múltiples patologies.

  Per això al nostre equip habitual comptem amb traductors d’anglès, francès, alemany, flamenc, holandès, italià, rus, finès, noruec, portuguès, danès, georgià, hindi i xinès, entre d’altres, a més de metges multilingües i de les pròpies nacionalitats dels nostres pacients.

  Disposem d’acords amb les principals asseguradores internacionals pel que gestionem de manera integral l’atenció del pacient, des de la simple atenció domiciliària fins al procés mèdic més complicat, coordinat el procés multi disciplinar en tot moment.

  Acabem de crear la Plataforma Salut i Turisme, no orientada exclusivament al procés agut sinó a tots aquells estrangers que vulguin ser atesos d’un procés programat en mans dels nostres especialistes i col · laboradors. Aconsellant guiant i coordinant tot el procés des del país d’origen amb el personal mèdic i administratiu en la seva llengua. Perquè el pacient no es preocupi de res, nosaltres ens ocupem de tot.