• .. .. .. .. .. ..
 • Reserva Hora Online

  Consultes externes

  Consultes externes

  Les Consultes Externes sorgeixen de la necessitat de ampliar les especialitats mediques ja existents a Causse Clinic i oferir unventall més ampli de especialitats per donar resposta a la creixen demanda dels usuaris de Causse Clinic.

  Les Consultes Externes es un centre polivalent de caràcter privat CONCERTADA AMB TOTES LES MUTUES, gestionat per professionals amb una amplia experiència en el sector sanitari i amb un coneixement exhaustiu de les necessitats mediques-quirurgiquesactuals.

  La nostra prioritat es aconseguir la major assistència sanitaria del malalt, contant amb la col·laboració dels millors professionals medics de la província de Girona i de un gran número de especialitats, siguin mèdiques o quirúrgiques, em un únic objectiu, aconseguir unaràpida recuperació malalt

  Aquets professionals mèdics estan recolzats per un equip administratiu professionalitzat que els proporcionar les eines necessàries per una major organització i seguiment del malalt.

  La continua renovació de les instal·lacions, mitjans de diagnòstic i tractaments, tan com l’esforç de tot l’equip humà que treballa el centre en les seves respectives àrees, fan realitat la excel·lència de les Consultes Externes.