• .. .. .. .. .. ..
 • Reserva Hora Online

  Oftalmologia

  L’Institut Oftalmològic de Girona / Institut Ocular de Girona, amb més de 10 anys de presència a la ciutat de Girona, s’està perfilant com a un Servei integral d’atenció als pacients d’Oftalmmologia amb un constant esforç de superació en quant a excel.lència mèdica i tecnologia punta en el camp de la oftalmologia.

  Sota la direcció del Dr. Philip Tsiplakos i el Dr. Joan Tarrús de Vehí, el nostre equip es trova al capdavant de pràcticament totes les sub-especialitats de la Oftalmologia, inclosa la Cirurgia Refractiva. Disposem dels aparells diagnòstics més moderns, que fan possible el diagnòstic precoç, ràpid i no invasiu de totes les patologies de la Oftalmologia. D’entre les diferents línies/Departaments del nostre Servei cal destacar els Departaments de Glaucoma, Cirurgia Refractiva, Dacriologia i Segment Anterior. Avalats per la formació i experiència dels seus Oftalmòlegs, a Centres d’èlit i de reconegut prestigi internacional, les noves tecnologies d’aparellatge quirúrgic i la constant actualització de coneixements, mitjans tècnics i tractaments, aquests Departaments, compten ja amb milers d’intervencions quirúrgiques, una taxa de complicacions pràcticament nul·la i la total satisfacció de milers i milers de pacients, que al llarg dels anys han estat ells mateixos la nostra millor publicitat.

  El nostre equip és destacat a la ciutat, per l’atenció d’Urgències Oftalmològiques els 365 dies de l’any, i les 24 hores del dia, ateses directament pels nostres Oftalmòlegs que estan sempre a la vostre disposició en presència física o localitzables (disponibles) com a cap altre lloc de la província de Girona – que ens consti -per atendre directament qualsevol urgència oftalmològica en horari feiner o festiu, inclús horari nocturn si fos necessari.

  Caldria destacar aquí la recent actualització i ampliació del nostre Departament de Cirurgia Refractiva, que es proposa ser el de referencia per la ciutat de Girona. Per a més informació, per conèixer millor el nostre equip i el gran ventall dels nostres serveis, us convidem a entrar a la web del equip d’Oftalmologia.