• .. .. .. .. .. ..
 • Reserva Hora Online

  RX i ressonància 3D

  RX i ressonància 3D

  El Servei de Radiologia de Causse Clinic és reconegut com un dels centre d’avantguarda en el diagnòstic per la imatge a la província de Girona.

  L’àmplia gamma d’exàmens d’imatge que es realitzen anualment, inclouen imatges de ressonància magnètica nuclear (RMN), la tomografia computada (TAC) i l’ecografia, a més de la radiografia convencional (Raigs x) i els procediments intervencionistes. Els facultatius de radiologia a Causse Clinic són metges amb àmplia experiència en el diagnòstic d’imatges mèdiques incloent RMN, TAC, la radiologia intervencionista, l’àrea de la medicina esportiva, patologies de la columna, i tumors.

  El servei compta amb una unitat d’exploracions de RMN musculoesquelètiques l’esquelet axial, incloent l’angiografia per RMN, aquesta última s’utilitza en la projecció d’un trauma ortopèdic o en la detecció de trombes en pacients amb artroplàstia.

  La unitat d’ecografia té un equipament d’alta tecnologia que ofereix una excel · lent visió de les imatges el que permet una revisió més fàcil per als facultatius. Protocols especials també són realitzat habitualment pels nostres especialistes per a la detecció de petits coàguls venosos post-quirúrgics. A més dels procediments d’intervencionistes que inclouen la biòpsia de pròstata i punció aspiració amb agulla fina (PAAF) guiats per imatge.

  Recentment el Servei de Radiologia de Causse Clinic ha adquirit un TAC multitall que incorpora l’última tecnologia en reconstrucció 3D espiral multitall, el que permet dur a terme l’escanejat exhaustiu de totes les parts del cos.

  Aquest equip d’última generació més enllà de permetre’ns ampliar la capacitat de diagnòstica a Causse Clinic és una de les moltes formes en què Causse Clinic manté el seu estatus com un dels centres de referència en el diagnòstic per la imatge a la província de Girona .

  Per tot l’anterior podem oferir una àmplia gamma de serveis en el nostre centre per a pacients ingressats i ambulatoris. El nostre centre està equipat amb tecnologia d’avantguarda per al diagnòstic per la imatge, el que ens permet que els pacients puguin veure la majoria dels procediments el mateix dia de la visita.

  El nostre equip humà està format per experimentats tècnics en radiologia i radiòlegs de reconegut prestigi especialistes en tots els camps de la radiologia, incloent abdominal, tòrax, múscul-esquelètic, urologia, pediatria, radiologia intervencionista, mama, ecografia, TAC, ressonància magnètica i radiologia d’urgències.

  La missió del Servei de Radiologia és proporcionar la més alta qualitat d’imatge diagnòstica de les malalties que permeti oferir als diferents especialistes les millors opcions de tractament als seus pacients. El nostre objectiu és millorar la qualitat de vida dels pacients a través del diagnòstic per imatge en RM, TAC, ecografia i radiologia intervencionista a través de la implementació de les tècniques d’imatge que permeten la detecció oportuna de les malalties.