• .. .. .. .. .. ..
 • Reserva Hora Online

  Urologia

  L’equip d’Urologia Girona està integrat pel Dr. Comet i el Dr. Boix. Estan especialitzats en Oncologia Urològica, reconstrucció urológica, tractament quirúrgic de l’adenoma de pròstata (làser, cirurgia convencional), incontinència urinària i andrologia, practicant també la urologia general. Utilitzen equips d’avantguarda per oferir les millors i darreres solucions en el camp urològic: cirurgia mínimament invasiva, cirurgia laparoscòpia i cirurgia endoscòpica amb làser entre d’altres.

  Dr. Boix:

  Llicenciat en Medicina per la Universitat de Barcelona, 2003. Especialista en Urologia des de 2009 després de cursar la residència MIR a l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona 2004-2009. Metge Adjunt en el Servei d’Urologia de l’Hospital Josep Trueta, Girona, des de 2009. Assistència com a observador clínic i quirúrgic al departament d’Urologia de la Estern Medical Virginia University, Norfolk (VA) USA, en cirurgia reconstructiva urològica. Professor associat d’Urologia de la Facultat de Medicina de la Universitat de Girona. Doctor en Cirurgia (Urologia) per la UAB obtenint qualificació Excel·lent “Cum Laude”. Fellow of the European Board of Urology.

  Dr. Comet:

  Llicenciat en Medicina y Cirurgia a la Universitat de Barcelona, 1990. Residència en Urologia a l’Hospital Universitari Trias i Pujol, Badalona, 1992-1996. Adjunt d’Urologia de l’Hospital de Palamós, 1997. Adjunt d’Urologia a l’Hospital Universitari Dr. Josep Trueta de Girona, 1998-2016. Cap de Servei d’Urologia de l’Hospital Josep Trueta i de l’Hospital de Santa Caterina des de 2016. Assistència com a observador clínic al Departament d’Urologia de la Washington University School of Medicine per a l’aprenentatge de tècniques en endoscòpia i laparoscòpia, 1995. Ha realitzat un gran nombre de publicacions a nivell nacional i internacional. Professor associat d’Urologia de la Facultat de Medicina de la Universitat de Girona. Fellow of the European Board of Urology. Doctor en Medicina i Cirurgia per la UAB.

  Urologia